Kopping / cupping

KoppingFor å øke blodsirkulasjonen i hud, vev og muskler bruker man også kopping som akupunktøren setter på huden. Dette gjøres ved at det skapes et vakum i glasskopper man setter på forskjellige områder på kroppen. Terapiformen har vært brukt i Kina antagelig lenger enn akupunktur og behandlingen kan du få, både med og uten akupunkturbehandling.

Når akupunktøren ser det er nødvendig med kopper i tillegg til akupunktur, gis dette som tilleggsbehandling og er inkludert i prisen hos oss på Rodeløkka Akupunktur.

Du kan også velge kopping uten akupunktur. Dette kan være et godt alternativ for deg som ikke ønsker nåler, men som ønsker behandling for stiv og vond muskulatur i nakke, skuldre eller andre litt store områder som rygg, sete, lår. Behandlingen varer i kun 20-30 behagelige minutter. Prisen kan du se her.

Under OL i Rio 2016 ble det avslørt at USA sitt OL lag i svømming og turn bruker kopping mot stive og såre muskler. Du kan lese mer om dette herSynes du det ser vondt ut? De fleste forteller det er en deilig behandlingsform og det er ikke mange som får tydelige merker av koppene som det er vist i artikkelen om OL utøverne.