Personvernerklæring

Formålet med denne informasjonen er å informere deg som kunde om hvilke opplysninger som samles inn på vår side, www.rodelokka-akupunktur.no, og hvordan disse opplysningene blir benyttet. Ditt personvern er viktig for oss, og vi følger de til enhver gjeldende regler for behandling av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

Informasjonskapsler (cookies):

Vi benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Disse informasjonskapslene brukes i forbedrings- og markedsføringsøyemed, og for å gi deg en best mulig opplevelse av våre nettsider. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person, men de gir det oss informasjon som kan brukes til å gi deg mest mulig relevant kommunikasjon. Informasjonskapslene utløper etter ett år.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til cookies kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet vårt. Det kan imidlertid bety at en del av nettstedene du besøker ikke lenger fungerer som de skal. Du kan også gå inn og aktivt slette lagrede informasjonskapsler hvis du ønsker det, men vær forberedt på at du da også sletter all registrert påloggingsinformasjon og automatiske forslag til nettsteder du har besøkt, som gjør det lettere for deg å bruke nettleseren din.

Kontaktskjema og andre henvendelser til oss

Når du gjør en henvendelse eller bestilling på våre nettsider lagrer vi opplysningene som du har fylt ut ved bestilling. Vi bestreber oss på aldri å be om mer informasjon enn vi trenger for å behandle din henvendelse på en best mulig måte. Opplysningene brukes kun til å behandle henvendelsen din, deriblant besvare spørsmål og sende relevant informasjon, kontakte deg for timebestilling eller mer informasjon, gjennomføre timebestilling eller utstede faktura.

Henvendelser til oss behandles alltid som sensitiv informasjon og leses kun av klarert mottaksapparat, aktuell behandler eller evt. andre som må involveres for å kunne gi deg en riktig og god respons. Alle som kommer i berøring med slike henvendelser har full taushetsplikt. Når du benytter kontaktskjema, e-post, eller andre kanaler der det er mulig å oppgi informasjon i fritekst, oppfordrer vi om å ikke sende mer informasjon enn nødvendig for å kunne få den informasjon eller hjelp du trenger.

Google Analytics og Google Tag Manager

Vi bruker Google Analytics for å analysere data fra trafikken på vårt nettsted, som f. eks. antall brukere som besøker våre ulike sider, hvor de kommer fra, hvor lenge de er inne på siden og om de klikker på noen linker. Det lagres ingen persondata i systemet, og det kreves Epostadresse og øvrige personopplysninger for å få tilgang.

Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere I Europa, nærmere bestemt ved Datasentre i Irland, Finland, Nederland og Belgia.

Google Tag Manager er et verktøy vi bruker for å sette opp ulike former for sporing knyttet til Google Analytics og implementering av tredjeparts script på et nettsted for å måle trafikk. Det lagres ingen persondata i systemet. Epost adresse og øvrige personopplysninger kreves for å få tilgang til systemet.

Generelt om sikkerhet og personvern hos Google her

Facebook

Vi benytter Facebook Business Manager, hvor vi lager annonser mot ulike målgrupper. Dette kombinerer vi med bruk av en Facebook sporings-pixel (script) på nettstedet vårt, så vi kan spore når en ønsket handling fra en Facebook annonse inntreffer på nettstedet. I tillegg gjør Facebook pixler at vi kan annonsere i Facebook mot de som besøker nettstedet (såkalt re-targeting).

Vi vil alltid forholde oss til Facebooks til enhver tid gjeldende reglement, som er i henhold til EU’s nyeste personvernforordning GDPR.

Se egen personvernerklæring her

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Andre opplysninger – aktiv aksept

I tilfeller der vi lagrer andre personopplysninger om deg vil vi alltid be om din aksept på forhånd. Du vil når som helst kunne be om å få slettet eller endret slike opplysninger vi har lagret om deg.

Når du bruker rodelokka-akupunktur.no, eller sender inn data til oss aksepterer du at opplysningene dine blir brukt i samsvar med disse retningslinjene. Du kan når som helst be om at personinformasjon om deg blir slettet fra våre systemer. Unntak er informasjon knyttet til kjøp/faktura og pasientforhold som vi er lovpålagt å oppbevare.