Marianne Skjeldal, Massasjeterapeut

Marianne Skjeldal jobber som massør, har jobbet hos Rodeløkka Akupunktur siden høsten 2009.

Fra og med 17. august 2015, tar Marianne permisjon for å ta en MFA i New Performative Practices på DOCH, Dans- och Circushögskolan i Stockholm, under Stockholms Konstnärlige Högskola. Hun er med all sannsynlighet på klinikken igjen i sommermånedene 2016 (juni-august) for så å gå løs på sitt 2. og siste studieår i Stockholm. Oppdatering følger underveis!

UtdannelseIMG_2388

Marianne Skjeldal er diplomert massør fra Axelsons Body Work School i Oslo (Juni 2009) og er medlem av Norges Massasjeforbund NMF. Til daglig jobber Marianne freelance som danser/scenekunstner og koreograf, utdannet fra Skolen for Samtidsdans i Oslo (2002).

Praksis

Siden 1999 har hun hatt en aktiv yogapraksis og tok sin teacher training i Jivamukti yoga (300h+) i 2012. Hun har faste klasser ved Puro Yoga og Leela Yoga i Oslo. Marianne har også undervist i moderne dans, improvisasjon, bevegelse- og stemmebruk i inn- og utland. Gjennom et liv med dans, yoga og behandling, har hun mye erfaring med å lytte til egen og andres kropper og å se sammenhenger mellom kropp, sinn og livssituasjon

Marianne har en allmenn massasjepraksis og behandler folk med generelle muskelplager og spenninger i kroppen. Massasjens viktigste oppgave er å løse opp spent muskulatur, slik at kroppen fungerer mer optimalt. Spenninger i muskulaturen kan oppstå ved dårlig/statisk arbeidsstilling eller anstrengelse, men kan også komme fra dypereliggende følelsesmessige årsaker som stress, sinne og angst. Slike spenninger kan sette seg i kroppen og gi smerter i for eksempel rygg, skuldre, nakke og hofter, men kan også forårsake hodepine, øresus, søvnproblemer og andre plager. Massasjepraksisen handler også om å se på årsakssammenhenger i pasientens liv og kropp, holdning og å gi veiledning til å endre og forebygge, slik at du som klient kan unngå fremtidig problematikk. Hver klient får individuelt tilpasset behandling.

Marianne kan treffes på telefon: 41 56 71 37 eller e-post.

Bestill time for massasje.