Om Rodeløkka Akupunktur

Rodeløkka Akupunktur i Oslo kan tilby deg klassisk og medisinsk akupunktur, og klassisk massasje. Vi har pasienter/klienter fra hele Oslo og Akershus.

Du ønskes velkommen til en klinikk som legger vekt på å lytte til dine problemer og spørsmål, og sammen blir vi enige om en passende behandling.

Terapeutene

Jeanette Johannessen, Akupunktør MAFFullSizeRender

Jeanette er klinikkens innehaver og opprettet Rodeløkka Akupunktur i mars 2006. Hun har siden dette jobbet fulltid som akupunktør og er i dag også nettredaktør i Akupunkturforeningen. Tidligere har hun vært styremedlem (2015-2017) og styreleder (2017-2020) i Akupunkturforeningen.

Jeanette har 5 års utdannelse (2400 timer) fra Akupunkturhøyskolen (nå kalt Høyskolen Kristiania) og er blant de første i Norge som fikk offentlig godkjent bachelorgrad i klassisk akupunktur. Hun har i tillegg offentlig godkjent grunnfag medisin og sykdomslære, og har mellomfag i funksjonell anatomi og fysiologi (tilsammen 240 studiepoeng). Utdanningen kvalifiserer til fullverdig medlemskap i Akupunkturforeningen.

Jeanette kan treffes på telefon: 41 44 63 37 eller på e-post.

Les mer om Jeanette Johannessen

Marianne Skjeldal, Massasjeterapeut NMF

IMG_2388

Marianne Skjeldal har jobbet hos Rodeløkka Akupunktur siden høsten 2009. Hun ble diplomert massør fra Axelsons Body Work School i Oslo (Juni 2009) og er medlem av Norges Massasjeforbund NMF.

Til daglig jobber Marianne freelance som danser/scenekunstner og koreograf, utdannet fra Skolen for Samtidsdans i Oslo (2002). Siden 1999 har hun hatt en aktiv yogapraksis og tok sin teacher training i Jivamukti yoga (300h+) i 2012. Hun har faste klasser ved Puro Yoga og Leela Yoga i Oslo.

Marianne har også undervist i moderne dans, improvisasjon, bevegelse- og stemmebruk i inn- og utland, og sommeren 2017 ble Marianne ferdig med sin master i New Performative Practices på DOCH, Dans- och Circushögskolan i Stockholm, under Stockholms Konstnärlige Högskola. Gjennom et liv med dans, yoga og behandling, har hun mye erfaring med å lytte til egen og andres kropper og å se sammenhenger mellom kropp, sinn og livssituasjon.

Marianne har en allmenn massasjepraksis og behandler folk med generelle muskelplager og spenninger i kroppen.

Marianne tilbyr timer på dagtid kun på dagtid (mandag/tirsdag) og kan treffes på telefon: 41 56 71 37 eller på e-post.

Les mer om Marianne Skjeldal