Om Rodeløkka Akupunktur

Rodeløkka Akupunktur i Oslo kan tilby deg klassisk og medisinsk akupunktur. Du ønskes velkommen til en klinikk som legger vekt på å lytte til dine problemer og spørsmål, og sammen blir vi enige om en passende behandling. Vi har pasienter/klienter fra hele Oslo og Akershus.

Terapeutene

Jeanette Johannessen, Akupunktør MAFFullSizeRender

Jeanette er klinikkens innehaver og opprettet Rodeløkka Akupunktur i mars 2006. Hun har siden dette jobbet fulltid som akupunktør og er i dag også nettredaktør i Akupunkturforeningen. Tidligere har hun vært styremedlem (2015-2017) og styreleder (2017-2020) i Akupunkturforeningen.

Jeanette har 5 års utdannelse (2400 timer) fra Akupunkturhøyskolen (nå kalt Høyskolen Kristiania) og er blant de første i Norge som fikk offentlig godkjent bachelorgrad i klassisk akupunktur. Hun har i tillegg offentlig godkjent grunnfag medisin og sykdomslære, og har mellomfag i funksjonell anatomi og fysiologi (tilsammen 240 studiepoeng). Utdanningen kvalifiserer til fullverdig medlemskap i Akupunkturforeningen.

Jeanette kan treffes på telefon: 41 44 63 37 eller på e-post.

Les mer om Jeanette Johannessen

Minh Khai Mai-Thi, Akupunktør MAF

Minh Khai Mai-Thi startet å jobbe på Rodeløkka Akupunktur i april 2021. Minh jobber med mennesker i alle aldre. Hennes mål er å forstå helheten ved den enkeltes helsesituasjon, og sammen finne fram til de beste løsningene. Som behandler benytter hun et bredt spekter av moderne og klassiske akupunktur-teknikker og reiser jevnlig på studieturer til Vietnam og Kina.

Minh snakker norsk, engelsk, fransk, vietnamesisk og kinesisk (mandarin) og kan derfor gi konsultasjoner på alle disse språkene.

Under arbeidet med sin doktorgrad har Minh bare mulighet til å være på klinikken to dager i uka:

Mandager 09.00-17.00 og torsdager 15.00-21.00.

For mer info, timebestilling og priser, klikk her.